Ons Bestuur 2018

Voorzitter
Lotte van Laarhoven

Hoi allemaal! Mijn naam is Lotte van Laarhoven en ik ben de voorzitter van de DEAL Foundation. Als voorzitter houd ik me bezig met de lange termijn doelen van de stichting en onderhoud ik de relatie met de Raad van Toezicht en ons netwerk. Inmiddels alweer een jaar geleden ben ik begonnen in projectgroep Tanzania, waar ik enorm veel geleerd heb over de in‘s en out‘s van het opzetten van een succesvol project. In september 2017 ben ik begonnen als Penningmeester van de DEAL Foundation. Met veel plezier heb ik gewerkt aan de financiële groei en stabiliteit van de organisatie. Als voorzitter heb ik vele ambities en hoop ik dat we er samen met het hele bestuur een mooi en succesvol jaar van gaan maken!

U kunt Lotte bereiken via voorzitter@dealfoundation.nl

Secretaris
Ileen van der Poel

“Hallo! Mijn naam is Ileen en ik ben dit jaar secretaris van DEAL. Ik studeer Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie aan de Universiteit Leiden en heb altijd al de wens gehad om tijdens mijn studententijd actief te worden bij een organisatie die zich inzet voor een doel waar ik achter sta, dus besloot ik me in te gaan zetten voor DEAL. Als secretaris heb ik een goed overzicht van de verschillende projecten. Het is interessant om vanuit het gebied van ontwikkelingssamenwerkingen te leren hoe het er op kleine schaal in de praktijk aan toe gaat. Ik hoop dat we dit jaar veel zullen bereiken, DEAL als organisatie kunnen uitbreiden en ook samen veel plezier zullen beleven.”

U kunt Ileen bereiken via secretaris@dealfoundation.nl

Project-coördinator
Johan Blom

“Mijn naam is Johan en ik ben de projectcoördinator voor de DEAL foundation. Het is mijn taak om de projectgroepen te begeleiden, nieuwe projecten op te starten en de voortgang aan de rest van het bestuur door te geven. Ook controleer ik de voortgang van de projecten en houd ik alles binnen het kader van ondernemerschap. Ook dit jaar hoop ik dat we samen een mooi en succesvol jaar zullen beleven.”

U kunt Johan bereiken via projectcoordinator@dealfoundation.nl

Penningmeester
Rozano Shawket

“Hoi! Ik ben Rozano en ik ben de penningmeester van DEAL Foundation. Ik zit in mijn tweede jaar Rechtsgeleerdheid en bij DEAL kan ik mijn affiniteit voor het mensenrecht en het ondernemingsrecht combineren. Als penningmeester heb ik de taak om toezicht te houden op de financiën en houd ik mij bezig met de acquisitie. Ik vind dat iedereen een gelijke kans verdient om zijn talenten te ontplooien. In dat opzicht zijn wij in Nederland erg bevoordeeld en ik wil graag diegenen helpen die daar niet toe in staat zijn. Samen met DEAL hoop ik verandering in de armoede in de wereld te kunnen brengen en zo mijn steentje bij te kunnen dragen!”

U kunt Rozano bereiken via penningmeester@dealfoundation.nl

Assessor Intern
Esmee Wouda

“Mijn naam is Esmee en ik ben dit jaar de assessor intern van Deal. Als assessor intern houd ik sollicitatiegesprekken en evalutatiegesprekken met de vrijwilligers. Daarnaast ben ik de vertrouwenspersoon binnen de stichting. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid gehaald en dit jaar ben ik begonnen met mijn master Ondernemingsrecht. In 2016 ben ik naar Oeganda geweest, waar ik de armoede van dichtbij heb gezien. De activiteiten van Deal spreken mij erg aan, omdat Deal door middel van Table Banking ondernemerschap stimuleert en dat daardoor deze mensen zichzelf uit de armoede helpen. Ik denk dat wij hier meer mee bereiken dan met andere vormen van ontwikkelingshulp. Ik wil mij hier graag voor inzetten en ben dan ook heel enthousiast om dat dit jaar te mogen doen!”

U kunt Esmee bereiken via intern@dealfoundation.nl

Assessor Promotie
Marion van Westen

“Mijn naam is Marion. Sinds kort vervul ik de functie van assessor promotie, waarbij ik me bezig houd met het vergroten van de naamsbekendheid van DEAL. Dit denk ik te kunnen bereiken door het delen van informatie op onze sociale media kanalen en door het organiseren van evenementen en promotieacties. Hiervoor zal ik samen met het bestuur en de promotiecommissie blijven brainstormen, om zo DEAL op de kaart te zetten in een land als Nederland waar de mogelijkheden hiertoe binnen handbereik liggen. Ik hoop op een plezierig bestuursjaar en het zien groeien van de bekendheid van DEAL en haar projecten.”

U kunt Marion bereiken via extern@dealfoundation.nl