Bestuur 2019

DEAL Bestuur Eindelijk

Voorzitter

Katinka de Jong

Hallo en welkom! Mijn naam is Katinka de Jong en ik ben sinds december 2018 de voorzitter van de DEAL Foundation. Als voorzitter houd ik me bezig met de korte en lange termijn doelen van de stichting en onderhoud ik de relatie met de Raad van Toezicht en ons netwerk. Zelf kom ik uit een culturele omgeving en was ik eerder betrokken bij verschillende professionele en academische interculturele projecten in Nederland en het buitenland. Met veel plezier zet ik mijn opgedane kennis tijdens mijn studie Europese Studies en mijn ervaringen in voor de groei van de stichting.  
U kunt Katinka bereiken via voorzitter@dealfoundation.nl

Secretaris

Dorine klein Gunnewiek

Hi! Ik ben Dorine klein Gunnewiek en ik ben dit jaar secretaris in het bestuur! Op dit moment ben ik ook nog onderdeel van projectgroep Tanzania. Ik studeer Internationale Betrekkingen en Organisaties. Wat mij altijd erg in DEAL heeft aangesproken is de unieke manier waarop de vrouwen worden ondersteund. Doordat zij zelf sparen dragen zij zelf verantwoordelijkheid en zijn ze niet afhankelijk van leningen die aan buitenlandse partners moeten worden terugbetaald. Als secretaris wil ik me heel graag inzetten voor een gestroomlijnd, duidelijk beleid waarmee we zoveel mogelijk vrouwen van over de hele wereld kunnen ondersteunen!
U kunt Dorine bereiken via secretaris@dealfoundation.nl

Projectcoördinator

Teun van Hout

Mijn naam is Teun en ik ben de projectcoördinator voor de DEAL foundation. Het is mijn taak om de projectgroepen te begeleiden, nieuwe projecten op te starten en de voortgang aan de rest van het bestuur door te geven. Ook controleer ik de voortgang van de projecten en houd ik alles binnen het kader van ondernemerschap.  Ik vind duurzame ontwikkeling middels table banking een heel interessante en (mogelijk) zeer effectieve manier van ontwikkeling. Op dit moment helpen wij meer dan 140 vrouwen, en daarmee gezinnen, wereldwijd. Mijn achtergrond in internationale betrekkingen en geschiedenis komt hierbij goed van pas!
U kunt Teun bereiken via projectcoordinator@dealfoundation.nl

Penningmeester

Savanne Janse

Hi! Mijn naam is Savanne en ik heb de functie penningmeester binnen het bestuur van 2019. Ik ben bezig met het afronden van mijn bachelor bestuurs- en organisatiewetenschap, waarbij ik een hoop kennis kan toepassen bij DEAL en de praktijk op kan zoeken. Als penningmeester houd ik toezicht op de financiën. Deze functie past natuurlijk goed bij het doel van DEAL; om degenen die minder mogelijkheden hebben tot onderwijs en middelen, toch goed te leren om te gaan met financiën en sparen om zo een onderneming op te kunnen zetten. Zo draagt DEAL een steentje bij om armoede de wereld uit te helpen. Ik hoop dat wij dit jaar weer meer mensen kunnen helpen door meer spaargroepen te starten. Zo hebben meer mensen toegang tot de steun van DEAL en kunnen ze zich ontwikkelen en kunnen wij hen helpen een stapje te zetten uit de armoede!
U kunt Savanne bereiken via penningmeester@dealfoundation.nl

Assessor Intern

Esmee Wouda

Mijn naam is Esmee en ik ben dit jaar de assessor intern van DEAL. Als assessor intern houd ik sollicitatiegesprekken en evaluatiegesprekken met de vrijwilligers. Daarnaast ben ik de vertrouwenspersoon binnen de stichting. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid behaald en dit jaar ben ik begonnen met mijn master Ondernemingsrecht. In 2016 ben ik naar Oeganda geweest, waar ik de armoede van dichtbij heb gezien. De activiteiten van DEAL spreken mij erg aan, omdat DEAL door middel van table banking ondernemerschap stimuleert en dat daardoor deze mensen zichzelf uit de armoede helpen. Ik denk dat wij hier meer mee bereiken dan met andere vormen van ontwikkelingshulp. Ik wil mij hier graag voor inzetten en ben dan ook heel enthousiast om dat dit jaar te mogen doen!
U kunt Esmee bereiken via intern@dealfoundation.nl

Assessor Extern

Irene Geerling

Hi! Ik ben Irene en ik vervul de functie extern bij DEAL dit jaar! Als assessor extern houd ik mij bezig met DEAL naar buiten toe. De naamsbekendheid van DEAL proberen we alsmaar te vergroten door allerlei middelen. Zo zijn we actief op meerdere social media waar we wekelijks updates plaatsen over DEAL zelf, aankomende evenementen en natuurlijk de voortgang van onze projecten! Daarnaast organiseren wij een aantal evenementen door het jaar heen, denk hierbij aan een lezing, feesten en borrels! Ik hoop dat al ons werk resulteert in een succesvol jaar!  
U kunt Irene bereiken via extern@dealfoundation.nl

Lid Acquisitie

Zana Wiedijk

Hee! Ik ben Zana en ik ben lid acquisitie bij DEAL dit jaar! Het is mijn taak om zoveel mogelijk geld binnen te halen in de vorm van fondsen en donaties zodat onze projecten in Zambia, Tanzania en Cambodja kunnen blijven lopen. Samen met de assessor extern zet ik mij ook in voor de promotie van DEAL want hoe meer mensen van DEAL af weten, hoe meer fondsen en donaties wij binnen halen. Wat mij het meest aanspreekt binnen DEAL is dat wij de vrouwen helpen in hun eigen kracht te staan doordat wij de trainingen bieden waardoor ze in staat zijn om hun eigen duurzame onderneming op te zetten.
U kunt Zana bereiken via acquisitie@dealfoundation.nl