Winnaars

Professor Blommaert Prijs
Aan het eind van het programma van “Doing Things Differently” wordt de Professor Blommaert Prijs uitgereikt aan een student die dat jaar belangeloos een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan het duurzaam verbeteren van de levensomstandigheden van zij die dat nodig hebben, in binnen- en/of buitenland. Prof. Dr. Tjeu Blommaert (1955 – 2016) was van 2006 tot 2013 voorzitter van de Raad van Toezicht van DEAL Foundation. Zijn inzet is cruciaal geweest in het welslagen van de stichting.

De prijs bestaat uit een oorkonde, boek van Professor Blommaert, masterclass leiderschap en een leadership experience in het buitenland.

 

sab

Winnaars Professor Blommaert Prijs
2017: Sabrina Ravestein

 

 

 

 

 

 

 

Doing Things Differently 2017
Marlijn Heijnen en Jaap Jonkers, namens het bestuur en de Raad van Toezicht van DEAL Foundation, spraken over innovatie in ontwikkelingssamenwerking. Stephan van den Broek, auteur van Management in Singularity, gaf een toespraak over de noodzaak van een nieuwe denkwijze in een non-lineaire wereld. Teun van de Keuken, oprichter van Tony’s Chocolonely, vertelde over de weg naar 100 procent slaafvrije chocolade. Aan het eind van het programma vond de introductie en uitreiking van de Professor Blommaert Prijs plaats. Het dankwoord werd gegeven door Lidwien Smeets.