Doing Things Differently

Op dinsdag 27 juni vond de eerste editie van ons netwerkevent Doing Things Differently plaats, waarbij ook de eerste Professor Blommaert Prijs is uitgereikt.
Marlijn Heijnen en Jaap Jonkers openden de avond met een verhaal over DEAL: wie we zijn, wat we doen en waarom. Daarna vertelde Stephan van den Broek ons over de noodzaak van een nieuwe manier van denken in een snel veranderende wereld met 3D-printers en zelfrijdende auto’s. Keynote speaker Teun van de Keuken nam ons mee op zijn reis naar slaafvrije chocola – hoe kunnen we daar komen? Tenslotte werd de Professor Blommaert Prijs uitgereikt door Lidwien Smeets.
De eerste winnaar van de prijs is Sabrina Ravestein, omdat zij zich de afgelopen jaren ontzettend heeft ingezet voor het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen die dat het hardst nodig hebben, en ze daarbij de nodige anderen heeft aangestoken en geïnspireerd. We feliciteren Sabrina met haar gewonnen leadership experience-reis naar Zuid-Afrika en we danken iedereen voor zijn komst. Het was een zeer geslaagde avond en hopelijk het begin van een traditie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *