Acqcie en Procie

Promotiecommissie
De promotiecommissie organiseert acties en evenementen ter promotie van DEAL.  De pr-vrijwilligers zorgen voor de zichtbaarheid van DEAL op evenementen van de universiteit en zijn bijvoorbeeld achter een kraampje te vinden bij de EL-CID week. Ze organiseren feesten, sponsorlopen en allerlei andere activiteiten die de naamsbekendheid van de stichting vergroten.

Promotiecommissie 2016-2017
Promotiecommissie 2016-2017

Acquisitiecommissie
De acquisitiecommissie houdt zich bezig met het acquisitiebeleid van de stichting. De vrijwilligers in de commissie zorgen voor de fondsenwerving, benaderen bedrijven en particuliere donoren en collecteren daarnaast. De acquisitiecommissie verricht op deze manier zeer belangrijk werk dat de hele stichting draaiende houdt.

Samenwerking
De acquisitie- en promotiecommissie werken nauw samen, iets wat bijvoorbeeld goed naar voren komt wanneer de acqcie zorgt voor de financiering van een evenement dat de procie vervolgens gaat organiseren. Recente successen van beide commissies zijn het succesvol aanschrijven van het Share4More-fonds van de Rabobank en het collectief meedoen aan een hardloopwedstrijd in Leiden, wat erg goed voor de zichtbaarheid van DEAL is. De vergaderingen van zowel de acqcie als de procie zijn openbaar en voor alle vrijwilligers bij te wonen. We zijn een sterk voorstander van interne transparantie, en het uitnodigen van andere vrijwilligers leidt niet alleen tot meer interne verbondenheid, maar ook tot het iedereen up-to-date houden van alle ontwikkelingen binnen de stichting en het versoepelen van communicatie, want alle commissies zijn op de een of andere manier verbonden met de procie, de acqcie en met elkaar. Eens in de zoveel weken schuift er ook een bestuurslid aan, zodat er tijdens de bestuursvergadering een zo objectief mogelijke verslaggeving kan worden gedaan van de voortgang van de procie en acqcie voor zover deze ontwikkelingen niet al tijdens de AVV zijn besproken.