Raad van Toezicht

De raad van toezicht is het toezichthoudende orgaan van DEAL. De leden van de raad van toezicht controleren en adviseren het bestuur en houden de doelen van de stichting voor de middellange en lange termijn in de gaten. Ook is de raad van toezicht instrumenteel in het leggen van connecties met het bedrijfsleven. Zo wordt DEAL door de raad gewezen op potentiële kansen voor financiering en kan de raad soms net de juiste persoon bereiken die nodig is voor het afronden van een fondsenaanvraag.

 

Jaap Jonkers is de voorzitter van de raad van toezicht. Hij heeft DEAL in 2006 opgericht en is altijd betrokken gebleven bij de stichting. Hij werkt als managing consultant voor Hays, een wereldwijd recruitmentbureau dat marktleider is in het Verenigd Koninkrijk en de Aziatisch-Pacifische regio en één van de marktleiders in Europa en Latijns-Amerika is. Daarnaast is hij werkzaam als luitenant (reservist) bij het Civiel en Militair Interactie Commando van de Koninklijke Landmacht.

 

                                    

Freek Muller is managing partner bij Holtrop Ravesloot & Partners, het leidend executive search- en adviesbureau van Nederland. Hij richt zich met name op de sectoren zorg, onderwijs en overheid. In deze sectoren heeft hij eerder in zijn loopbaan zelf talloze eindverantwoordelijke functies gehad. Ook is hij actief geweest in de private sector (automotive, insurance, retail).

 

 

Henry Keizer is bestuursvoorzitter van de Facultatieve Groep, een groep bestaande uit verschillende divisies en werkmaatschappijen, met als kernactiviteiten dienstverlening en techniek.

 

 

 

Henriëtte de Lange is voorzitter van pensioenfonds HaskoningDHV. Daarnaast zit ze in de raad van toezicht van pensioenfonds DSM en pensioenfonds houtverwerking en jachtbouw. Ze is gespecialiseerd in pensioenrecht en pensioencommunicatie en is ook werkzaam als vakspecialistisch docent en dagvoorzitter in visie- en strategiebijeenkomsten.