Lid projectgroep Zambia

Heb jij altijd al eens willen werken in een ontwikkelingsorganisatie? Hier is je kans! Projectgroep Zambia is namelijk per direct op zoek naar een nieuwe Lid Acquisitie! Samen met een groep enthousiaste studenten zul je een table banking project opzetten en ondersteunen in Zambia. 

Table Banking is een variant van microfinanciering waarbij een groep vrouwen gezamenlijk een spaargroep begint waaruit zij leningen kunnen verstrekken om kleine bedrijfjes te beginnen. Zij maken gezamenlijk afspraken over de regels en rente omtrent het lenen en ondersteunen elkaar hierdoor in het opzetten van hun onderneming.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten met een interesse in ontwikkelingssamenwerking en/of duurzaam ondernemen. Ervaring is niet vereist!

Als je interesse hebt in deze functie: vul dan onderstaand formulier in!. Mocht deze functie niet helemaal bij je passen maar ben je wel geïnteresseerd in een andere positie binnen DEAL Foundation? Stuur dan een mail naar Nicola Braam, intern@dealfoundation.nl.  Je kunt ook altijd een DM sturen naar de DEAL instagram of mailen als je nog vragen hebt! Dus, word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Contactformulier

0/100
Leg kort uit waarom jij gemotiveerd bent voor deze functie!

Velden met een (*) zijn verplicht.