Vacature: Lid Projectgroep Cambodja/Zambia/Bolivia bij DEAL

Altijd al gedroomd van een betekenisvolle rol binnen een ontwikkelingsorganisatie? Dit is jouw kans! DEAL zoekt vanaf april enthousiaste projectleden. Van het opzetten van spaargroepen in Cambodja tot het organiseren van een ondernemingswedstrijd in Bolivia, onze impact is voelbaar. Sluit je aan bij onze boeiende projectgroepen in Cambodja, Zambia, Bolivia, waar we werken aan het verbeteren van ondernemersvaardigheden en economische ontwikkeling. Jouw rol kan een verschil maken. Grijp deze unieke mogelijkheid! De betrokkenheid is voor een periode van één jaar (Einde academisch schooljaar, Juni 2025).

Functieomschrijving

Als projectlid ben jij de sleutelfiguur bij het opstellen van het projectplan voor het project. Dit plan dient in lijn te zijn met onze doelen op het gebied van duurzame ontwikkeling, microfinanciering en Tablebanking. De uitvoering van het project gebeurt in nauwe samenwerking met andere teamleden, de projectleider, en de projectcoördinator. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het onderhouden van contact met de partnerorganisatie, het promoten van het project via sociale media, het oplossen van problemen en het stimuleren van out-of-the-box denken. Het team bestaat uit een projectleider, acquisitielid, penningmeester, secretaris en promotiespecialist.

Functie-eisen

Wij zoeken gemotiveerde studenten met interesse in ontwikkelingssamenwerking en/of duurzaam ondernemen. Initiatief nemen, zelfstandig werken en teamspel zijn kernkwaliteiten. Ervaring is geen vereiste!

Aanbod

De tijdsinvestering bedraagt circa 2-4 uur per week, met tweewekelijkse teambijeenkomsten. Vanuit het bestuur worden evenementen georganiseerd om je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid netwerk en gezellige borrels/uitjes.

Informatie Projectgroepen

Kijk voor meer informatie over de specifieke landen op onze site onder projecten.

Contactformulier

0/100

Velden met een (*) zijn verplicht.