Vacature: Lid Projectgroep Kenia (NIEUW) bij DEAL

Heb jij altijd al gedroomd van een betekenisvolle rol binnen een ontwikkelingsorganisatie? Dit is jouw kans! De Projectgroep Kenia zoekt vanaf april enthousiaste teamleden om een Table Banking project in Kenia op te zetten en te ondersteunen. Grijp deze unieke mogelijkheid! De betrokkenheid is voor een periode van één jaar (Einde academisch schooljaar, Juni 2025).

Functieomschrijving:

Als projectlid ben jij de sleutelfiguur bij het opstellen van het projectplan voor het Kenia-project. Dit plan dient in lijn te zijn met onze doelen op het gebied van duurzame ontwikkeling, microfinanciering en Tablebanking. De totstandkoming van het project gebeurt in nauwe samenwerking met andere teamleden, de projectleider, en de projectcoördinator. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het onderhouden van contact met de partnerorganisatie, het promoten van het project via sociale media, het oplossen van problemen en het stimuleren van out-of-the-box denken. Het team bestaat uit een projectleider, acquisitie lid, penningmeester, secretaris en promotiespecialist.

Functie-eisen:

Wij zoeken gemotiveerde studenten met interesse in ontwikkelingssamenwerking en/of duurzaam ondernemen. Initiatief nemen, zelfstandig werken en teamspel zijn kernkwaliteiten. Ervaring is geen vereiste!

Aanbod:

De tijdsinvestering bedraagt circa 2-4 uur per week, met tweewekelijkse teambijeenkomsten. Vanuit het bestuur worden evenementen georganiseerd om je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid netwerk en gezellige borrels/uitjes.

Informatie Projectgroep Kenia:

SmartNakuru, een NGO gevestigd in het dorp Mautuma, Kenia, richt zich op de empowerment van vrouwen in de regio via table banking en samenwerking met HelpAfrika, een Nederlandse NGO. Deze samenwerking heeft bijgedragen aan de verschuiving van illegale handel naar empowerment door waardevolle naai- en ondernemersvaardigheden. Jouw hulp als DEAL, of het nu naaimachines, financiële geletterdheidstraining of knipscharen betreft, speelt een cruciale rol bij het realiseren van ons ontwikkelingsdoel.

Als deze functie jou aanspreekt, stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar intern@dealfoundation.nl. Word jij ons nieuwe projectlid?

Contactformulier

0/100

Velden met een (*) zijn verplicht.