Bestuur 2020

bestuur

Voorzitter

Irene

Irene Geerling

Hey! Ik ben Irene en aankomend jaar voorzitter bij DEAL Foundation. Afgelopen jaar ben ik projectcoördinator bij DEAL geweest waarbij ik dit jaar de volgende stap zet in de rol als voorzitter. Aankomend jaar hoop ik mijn motivatie en enthousiasme over te kunnen brengen bij alle huidige, maar ook bij de aankomende vrijwilligers! DEAL is een prachtige organisatie waar je ontzettend veel kan leren, iets wat iedereen een keer moet meemaken!

Secretaris

maud

Maud van de Kar

Hi! Ik ben Maud van de Kar en ik ben dit jaar secretaris van DEAL. Als secretaris help ik met een vlot verloop van de vergaderingen en de communicatie naar buiten toe. Ik ben net klaar met mijn Bachelor Internationale Betrekkingen en Organisaties en zal komend jaar het laatste jaar van mijn Bachelor Rechtsgeleerdheid afronden. Ik denk dat table banking een goede manier is om een duurzame samenwerking te onderhouden, waarbij de vrouwen zelfstandig een onderneming starten. Wat mij aanspreekt aan DEAL, is dat de vrouwen gestimuleerd worden om zelf op de lange termijn een beter leven op te bouwen en daarbij niet scheef afhankelijk zijn van buitenlandse leningen en geldstromen.

Projectcoördinator

Sofie

Sofie Boom

Hi! Mijn naam is Sofie Boom en aankomend jaar ben ik projectcoördinator bij DEAL. Ik begin dit jaar aan de master Politics, Economy and Society of Asia. Met mijn enthousiasme en motivatie ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen! Toen deze functie zich voordeed heb ik dan ook geen moment getwijfeld. Ik vind het belangrijk dat men zich vrijwillig inzet om anderen waar nodig te helpen. DEAL is daarvoor een mooi initiatief. Groepen vrouwen in Zambia, Tanzania en Cambodja krijgen door middel van onze table banking projecten en trainingen de kans zich te ontwikkelen en een eigen bedrijfje te beginnen. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van de vrouwen zijn hierbij van belang, wat het in mijn ogen tot een effectieve manier van ontwikkelingshulp maakt. Als projectcoördinator ben ik zeer betrokken bij en verantwoordelijk voor de verschillende projectgroepen. Ik kijk er enorm naar uit om samen aan de slag te gaan en de projectgroepen zo goed mogelijk te laten functioneren!

Penningmeester

Rhea

Rhea Creutzburg

Hii! Ik ben Rhea en ik ben de penningmeester van DEAL. Op het moment ben ik bezig met de laatste loodjes van mijn bachelor Politicologie en hoop ik snel te kunnen beginnen aan de master Philosophy of Law, Governance, and Politics! Voordat ik penningmeester was heb ik in projectgroep Zambia al veel ervaring opgedaan met het concept van table-banking en mijn interesse voor DEAL groeit nog steeds met de dag! Ik zet graag mijn enthousiasme in voor de organisatie en stel mooie doelen voor dit jaar. Bijvoorbeeld om het contact met de lokale partnerorganisaties te optimaliseren en de financiën verder te professionaliseren! Daarnaast wil ik kijken naar nieuwe methoden om geld op te halen zodat we de spaargroepen het best kunnen ondersteunen en vrouwen een goede toekomst kunnen bieden.

U kunt Rhea bereiken via penningmeester@dealfoundation.nl

Assessor Intern

Manon

Manon Koopman

Hi! Ik ben Manon en ik vervul de functie van Assessor Intern bij DEAL. Dat betekent dat ik me vooral bezig houd met het reilen van zeilen van onze mooie organisatie hier in Leiden. Ik ben verantwoordelijk voor de sollicitatie- en evaluatiegesprekken met vrijwilligers en ben tevens de vertrouwenspersoon binnen onze stichting. Op het moment ben ik bezig met mijn master Bestuurskunde met een specialisatie in Human Resources en Verandermanagement wat mij erg goed van pas komt als assessor intern. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn steentje hierin bij te dragen. DEAL foundation spreekt mij vooral aan omdat we bijdragen aan economische zelfredzaamheid van vrouwen en zo hele gemeenschappen kunnen helpen. Hier zet ik me graag voor in dit jaar met het bestuur en alle vrijwilligers!

Lid Acquisitie

Fred

Frédérique Verschueren

Hoi! Mijn naam is Frédérique Verschueren en ik ben Assessor Acquisitie bij DEAL. Afgelopen jaar ben ik lid geworden van de projectgroep Tanzania, waar ik me naast mijn bezigheden in het bestuur nog steeds met veel liefde voor inzet. Als lid acquisitie ben ik voornamelijk bezig met fondsenwerving, bedrijfssponsoring, collecteren en overige inzamelacties om onze projecten draaiende te kunnen houden. Daarnaast kan u mij regelmatig vinden op verscheidene evenementen als vertegenwoordiger van het bestuur en de stichting. Ik houd ervan om nieuwe mensen te leren kennen en meer te vertellen over al het goede dat DEAL teweeg brengt in Zambia, Tanzania en Cambodja.

Assessor Extern

Amanda

Amanda Radstake

Hoi! Mijn naam is Amanda en ik ben dit jaar assessor extern bij DEAL Foundation. Daarnaast heb ik net mijn Master Bestuurskunde afgerond. Met veel plezier heb ik de afgelopen twee jaar de functie vervuld als projectlid en vervolgens als projectleider binnen projectgroep Zambia. Voornamelijk als projectleider heb ik veel contact gehad met de lokale partners en inzicht gekregen in hoe de vrouwengroepen te werk gaan, zich ontwikkelen en wat de behoeftes van de lokale vrouwengroepen zijn. Hierdoor weet ik goed waar wij als DEAL voor werken en waarom het zo belangrijk is om de bekendheid van DEAL Foundation onder studenten, organisaties en andere mensen te vergroten. Dit jaar ga ik mij daar voor inzetten!