Bestuur 2020

Bestuur DEAL incl Madeleine

Voorzitter

Irene

Irene Geerling

Hey! Ik ben Irene en aankomend jaar voorzitter bij DEAL Foundation. Afgelopen jaar ben ik projectcoördinator bij DEAL geweest waarbij ik dit jaar de volgende stap zet in de rol als voorzitter. Aankomend jaar hoop ik mijn motivatie en enthousiasme over te kunnen brengen bij alle huidige, maar ook bij de aankomende vrijwilligers! DEAL is een prachtige organisatie waar je ontzettend veel kan leren, iets wat iedereen een keer moet meemaken!

U kunt Irene bereiken via voorzitter@dealfoundation.nl

Secretaris

Website DEAL Foto Madeleine

Madeleine Monteiro

Hoi! Mijn naam is Madeleine Monteiro en ik ben secretaris bij DEAL. Ik ben momenteel bezig met de master East Asian Studies. Eén van de dingen die mij heel erg aanspreekt aan de DEAL Foundation is het feit dat vrouwen door table banking en de verschillende trainingen die door DEAL worden gegeven, worden gestimuleerd om echt zelf aan de slag te gaan. Het feit dat DEAL mét de vrouwen werkt in plaats van vóór de vrouwen, is in mijn ogen één van de redenen waarom deze manier van ontwikkelingshulp zo effectief is, vooral ook op de lange termijn. Ik ben daarom blij dat ik op mijn manier deel uit mag maken van deze mooie organisatie!

Projectcoördinator

Sofie

Sofie Boom

Hi! Mijn naam is Sofie Boom en aankomend jaar ben ik projectcoördinator bij DEAL. Ik begin dit jaar aan de master Politics, Economy and Society of Asia. Met mijn enthousiasme en motivatie ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen! Toen deze functie zich voordeed heb ik dan ook geen moment getwijfeld. Ik vind het belangrijk dat men zich vrijwillig inzet om anderen waar nodig te helpen. DEAL is daarvoor een mooi initiatief. Groepen vrouwen in Zambia, Tanzania en Cambodja krijgen door middel van onze table banking projecten en trainingen de kans zich te ontwikkelen en een eigen bedrijfje te beginnen. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van de vrouwen zijn hierbij van belang, wat het in mijn ogen tot een effectieve manier van ontwikkelingshulp maakt. Als projectcoördinator ben ik zeer betrokken bij en verantwoordelijk voor de verschillende projectgroepen. Ik kijk er enorm naar uit om samen aan de slag te gaan en de projectgroepen zo goed mogelijk te laten functioneren!

U kunt Sofie bereiken via projectcoordinator@dealfoundation.nl

Penningmeester

Rhea

Rhea Creutzburg

Hii! Ik ben Rhea en ik ben de penningmeester van DEAL. Op het moment ben ik bezig met de master Political Science: Nationalism, Ethnic Conflict and Development! Voordat ik penningmeester was heb ik in projectgroep Zambia al veel ervaring opgedaan met het concept van table-banking en mijn interesse voor DEAL groeit nog steeds met de dag! Ik zet graag mijn enthousiasme in voor de organisatie en stel mooie doelen voor dit jaar. Bijvoorbeeld om het contact met de lokale partnerorganisaties te optimaliseren en de financiën verder te professionaliseren! Daarnaast wil ik kijken naar nieuwe methoden om geld op te halen zodat we de spaargroepen het best kunnen ondersteunen en vrouwen een goede toekomst kunnen bieden.

U kunt Rhea bereiken via penningmeester@dealfoundation.nl

Assessor Intern

Manon

Manon Koopman

Hi! Ik ben Manon en ik vervul de functie van Assessor Intern bij DEAL. Dat betekent dat ik me vooral bezig houd met het reilen van zeilen van onze mooie organisatie hier in Leiden. Ik ben verantwoordelijk voor de sollicitatie- en evaluatiegesprekken met vrijwilligers en ben tevens de vertrouwenspersoon binnen onze stichting. Op het moment ben ik bezig met mijn master Bestuurskunde met een specialisatie in Human Resources en Verandermanagement wat mij erg goed van pas komt als assessor intern. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn steentje hierin bij te dragen. DEAL foundation spreekt mij vooral aan omdat we bijdragen aan economische zelfredzaamheid van vrouwen en zo hele gemeenschappen kunnen helpen. Hier zet ik me graag voor in dit jaar met het bestuur en alle vrijwilligers!

U kunt Manon bereiken via intern@dealfoundation.nl

Lid Acquisitie

Fred

Frédérique Verschueren

Hoi! Mijn naam is Frédérique Verschueren en ik ben Assessor Acquisitie bij DEAL. Afgelopen jaar ben ik lid geworden van de projectgroep Tanzania, waar ik me naast mijn bezigheden in het bestuur nog steeds met veel liefde voor inzet. Als lid acquisitie ben ik voornamelijk bezig met fondsenwerving, bedrijfssponsoring, collecteren en overige inzamelacties om onze projecten draaiende te kunnen houden. Daarnaast kan u mij regelmatig vinden op verscheidene evenementen als vertegenwoordiger van het bestuur en de stichting. Ik houd ervan om nieuwe mensen te leren kennen en meer te vertellen over al het goede dat DEAL teweeg brengt in Zambia, Tanzania en Cambodja.

U kunt Frédérique bereiken via acquisitie@dealfoundation.nl

Assessor Extern

maud

Maud van de Kar

Hi! Mijn naam is Maud en ik ben sinds maart de assessor extern bij DEAL Foundation. In september ben ik begonnen als secretaris, maar toen mijn voorgang in maart naar Luxemburg verhuisde, heb ik haar taak voergenomen. Als assessor extern zorg ik ervoor dat de sociale media up to date blijft, hou ik de website bij en samen met de penningmeester draag ik zorg voor onze affiliate links. Daarnaast ben ik bezig met afronden van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid en hoop ik volgend jaar te starten met de master Public International Law.

U kunt Maud bereiken via extern@dealfoundation.nl