Bestuur 2022-2023

Voorzitter

Thomas

Thomas van den Dorpel

Hey! Ik ben Thomas en ik vervul dit jaar de functie van voorzitter bij DEAL Foundation. Met een onwijs gezellig en gedreven bestuur, én onze vrijwilligers in de projectgroepen, hopen wij een impact op de structurele armoede in ontwikkelingslanden. De uitkomsten van de projecten geven erg veel energie en voldoening waarin DEAL een uitstekende leerschool blijkt als het gaat om ontwikkelingssamenwerking. Schroom niet om contact op te zoeken als u nog vragen heeft over de stichting of interesse hebt.

U kunt Thomas bereiken via voorzitter@dealfoundation.nl

Secretaris

Anna

Anna Gravendeel

Hoi! Mijn naam is Anna Gravendeel en ik ben sinds september de secretaris van DEAL Foundation. Dit betekent dat ik notuleer tijdens vergaderingen, verantwoordelijk ben voor het opstellen en bijwerken van de agenda en het contact onderhoud met bijvoorbeeld onze alumni en Plexus.

Naast deze functie ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Bestuurskunde.

Verschillende maatschappelijke vraagstukken komen allemaal in de praktijk samen in het bestuurswerk dat wij leveren. Ik kijk er dan ook naar uit me dit jaar in te zetten voor deze mooie projecten samen met dit gezellige bestuur.

U kunt Anna bereiken op secretaris@dealfoundation.nl

Projectcoördinator

Stuart

Stuart Verkerk

Hey, ik ben Stuart en mag dit jaar de rol van Projectcoördinator vervullen bij DEAL. Mijn voornaamste taak is het begeleiden en aansturen van de projectgroepen in Cambodja, Zambia en Bolivia. Ik houd contact met onze samenwerkingspartners en de lokale bevolking.

Op dit moment ben ik bezig met de bachelor Economics and Business Economics aan de Universiteit Utrecht. Hier wil ik graag doorstuderen in de richting van beleid en duurzame ontwikkeling. Ik ben erg enthousiast om mij dit jaar in te zetten voor DEAL en onze projecten zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

U kunt Stuart bereiken via projectcoordinator@dealfoundation.nl

Penningmeester

Donate

Donate Gjaltema

Hee! Mijn naam is Donate en dit jaar vervul ik de functie van penningmeester. Als penningmeester hou ik me bezig met de financiële gezondheid van DEAL. Ik zorg voor een financieel overzicht en dat onze steun op de juiste plekken terecht komt. Naast mijn werkzaamheden zit ik in de laatste fase van de bachelor Bestuurskunde aan de Universiteit van Leiden en volg ik de minor bedrijfswetenschappen. Ik vind het leuke aan de DEAL Foundation dat we impact maken door middel van de projecten en hiermee vrouwen de kans geven om zich te ontplooien en te ontwikkelen, waardoor ze ook na het project zelfstandig door kunnen met het ondernemingschap.

U kunt Donate bereiken via penningmeester@dealfoundation.nl

Assessor Intern

Nicola

Nicola Braam

Hoi! Mijn naam is Nicola en ik ben aankomend jaar Assessor Intern bij DEAL. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de sollicitatie- en evaluatiegesprekken met vrijwilligers, de rol van vertrouwenspersoon vervul en hiernaast ook af en toe een leuke activiteit plan om iedereen bij elkaar te brengen. Ik zit op het moment in mijn derde jaar van de Bachelor Geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Wat ik zo leuk vind aan DEAL is dat de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van vrouwen vooropstaat. Ik kijk ernaar uit om me dit jaar hiervoor in te zetten!

U kunt Nicola bereiken via intern@dealfoundation.nl

Lid Acquisitie

Lucia

Lucia Hoogerland

Hoi! Mijn naam is Lucia Hoogerland en ik ben Assessor Acquisitie bij DEAL. Als lid acquisitie ben ik voornamelijk bezig met fondsenwerving, bedrijfssponsoring, collecteren en overige inzamelacties om onze projecten draaiende te kunnen houden. Naast deze werkzaamheden bij DEAL zit ik in mijn vierde jaar van Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Met veel zin en enthousiasme zet ik me in voor DEAL. Ik vind het leuk om contacten te leggen en ben dan ook zeker altijd enthousiast om iedereen meer te vertellen over onze stichting!

U kunt Lucia bereiken via acquisitie@dealfoundation.nl

Assessor Extern

Lytse

Lytse Visser

Hoi! Ik ben Lytse en ik ben assessor extern bij DEAL. Als assessor extern zorg ik ervoor dat onze instagram en linkedin goed worden onderhouden. Ook houd ik de website up-to-date. Mijn doel is om DEAL bekend te maken onder zo veel mogelijk mensen en de passie voor vrijwilligerswerk bij mijn medestudenten aan te wakkeren. Naast mijn functie als assessor extern zit ik in mijn laatste jaar van de internationale bachelor psychologie aan de Universiteit Leiden. Ik kijk er heel erg naar uit om me dit jaar in te zetten voor DEAL en nieuwe mensen te introduceren aan onze projecten!

U kunt Lytse bereiken via extern@dealfoundation.nl