Bestuur 2021-2022

Voorzitter

image0

Thomas van Dorpel

Hey! Ik ben Thomas en ik vervul dit jaar de functie van voorzitter bij DEAL Foundation. Met een onwijs gezellig en gedreven bestuur, én onze vrijwilligers in de projectgroepen, hopen wij een impact op de structurele armoede in ontwikkelingslanden. De uitkomsten van de projecten geven erg veel energie en voldoening waarin DEAL een uitstekende leerschool blijkt als het gaat om ontwikkelingssamenwerking. Schroom niet om contact op te zoeken als u nog vragen heeft over de stichting of interesse hebt.

U kunt Thomas bereiken via voorzitter@dealfoundation.nl

Secretaris

WhatsApp Image 2021-09-09 at 15.11.57

Maureen van Leeuwen

Hi! Mijn naam is Maureen van Leeuwen en ik zet me sinds kort in voor DEAL door de functie van secretaris te vervullen. Mijn verantwoordelijkheden bevatten onder andere het notuleren van de vergaderingen, het opstellen en bijwerken van de agenda en het onderhouden van contact met onze alumni. Naast deze functie ben ik bezig met een minor en met het afronden van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid. Naar mijn mening is DEAL een ontzettend mooi initiatief wat door middel van samenwerking, inzet en enthousiasme erg mooie projecten en resultaten oplevert. Ik geloof dat de stichting op deze manier een verschil kan maken in het leven van de vrouwen die deelnemen aan onze projecten. Ik ben dan ook erg blij dat ik hieraan mag bijdragen dit jaar.

U kunt Maureen bereiken op secretaris@dealfoundation.nl

 

 

Projectcoördinator

WhatsApp Image 2021-09-15 at 09.58.34

Inge van Frankenhuijzen

Hee! Mijn naam is Inge en ik ben dit jaar de projectcoördinator van Deal. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het leiden en sturen van de de projectgroepen in Cambodja, Tanzania en Zambia. Ik onderhoud het contact met de lokale bevolking om ondernemenschap in de kansarmere landen te trainen en te ondersteunen.
Naast deze functie volg ik met plezier de master Biodiversity & Sustainability in Leiden. Maar ik vind het een grote toevoeging om de passie voor duurzaamheid en gelijkheid eens in de praktijk te brengen en dat is waar Deal aan bijdraagt. Ik heb superveel zin om dit jaar de groepen zo goed mogelijk te helpen en misschien wel een nieuw project op te zetten!

U kunt Inge bereiken via projectcoordinator@dealfoundation.nl

Penningmeester

WhatsApp Image 2021-09-08 at 16.33.02

Jelle van Pinxteren

Hoi! Mijn naam is Jelle en ik ben sinds kort de penningmeester van DEAL Foundation. Als penningmeester zorg ik er voor dat DEAL financieel gezond blijft en dat onze steun bij de juiste mensen terecht komt. Naast het penningmeesterschap doe ik de master Economics and Governance aan de Universiteit Leiden. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om zichzelf te ontplooien en ontwikkelen en ben dan ook erg trots dat wij hier als stichting een steentje aan kunnen bijdragen.

U kunt Jelle bereiken via penningmeester@dealfoundation.nl

Assessor Intern

WhatsApp Image 2021-09-09 at 18.04.18

Nicola Braam

Hoi! Mijn naam is Nicola en ik ben aankomend jaar Assessor Intern bij DEAL. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de sollicitatie- en evaluatiegesprekken met vrijwilligers, de rol van vertrouwenspersoon vervul en hiernaast ook af en toe een leuke activiteit plan om iedereen bij elkaar te brengen. Ik ga op dit moment mijn derde jaar in van de Bachelor Geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Wat ik zo leuk vind aan DEAL is dat de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van vrouwen vooropstaat. Ik kijk ernaar uit om me dit jaar hiervoor in te zetten!

U kunt Nicola bereiken via intern@dealfoundation.nl

Lid Acquisitie

WhatsApp Image 2021-09-14 at 19.45.17

Lucia Hoogerland

Hoi! Mijn naam is Lucia Hoogerland en ik ben Assessor Acquisitie bij DEAL. Als lid acquisitie ben ik voornamelijk bezig met fondsenwerving, bedrijfssponsoring, collecteren en overige inzamelacties om onze projecten draaiende te kunnen houden. Naast deze werkzaamheden bij DEAL zit ik in mijn derde jaar van Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Met veel zin en enthousiasme zet ik me in voor DEAL. Ik vind het leuk om contacten te leggen en ben dan ook zeker altijd enthousiast om iedereen meer te vertellen over onze stichting!

U kunt Lucia bereiken via acquisitie@dealfoundation.nl

Assessor Extern

IMG_8147

Maud van de Kar

Hi! Mijn naam is Maud en ik ben sinds maart de assessor extern bij DEAL Foundation. Daarvoor ben ik ook een halfjaar secretaris geweest. Als assessor extern zorg ik ervoor dat de sociale media up to date blijft, hou ik de website bij en samen met de penningmeester draag ik zorg voor onze affiliate links. Volg DEAL op Instagram @deal_foundation en zoek ons vooral ook op LinkedIn op. Naast mijn werkzaamheden als assessor extern ben ik bezig met mijn Master Public International Law aan de Universiteit Leiden. Ik heb heel veel zin om komend jaar weer in te zetten voor DEAL, de naamsbekendheid te vergoten en nieuwe mensen enthousiast te maken over het doel.

U kunt Maud bereiken via extern@dealfoundation.nl