Doing Things Differently

Annulering Doing Things Differently 2018

Tot onze grote spijt is er besloten Doing Things Differently voor dit jaar te annuleren. Voor de DEAL Foundation staat kwaliteit voorop en willen we kosten wat kost Prof. Dr. Tjeu Blommaert eren op een manier die hij verdient.

Doing Things Differently is vorig jaar in het leven geroepen ter ere van Professor Tjeu Blommaert.  Prof. Dr. Tjeu Blommaert (1955 – 2016) was van 2006 tot 2013 voorzitter van de Raad van Toezicht van de DEAL Foundation. Zijn inzet is cruciaal geweest in het welslagen van de stichting.

We willen met dit evenement ook een student in het zonnetje zetten die zich, net als Professor Blommaert heeft gedaan, belangeloos inzet voor de samenleving. De winnaar van de Professor Blommaert Prijs zou een unieke ‘leadership experience’ naar het buitenland winnen, bij een multinational. Door het uitblijven van een geschikte partner voor deze ‘leadership experience’, hebben wij moeten besluiten dit jaar Doing Things Differently te annuleren.

Wij zijn van plan Doing Things Differently in het aankomende collegejaar weer te gaan organiseren. We hopen je volgend jaar alsnog te zien!

Mocht je ons willen ondersteunen in de organisatie van Doing Things Differently 2019 óf dit evenement willen sponsoren, zodat Doing Things Differently 2019 een groot succes wordt, neem dan contact met ons op!

Doing Things Differently

Om samenwerking met partners en innovatie te stimuleren sluit DEAL Foundation elk academisch jaar af met een event. Dit evenement staat in het teken van het samenbrengen van studenten, ondernemers en de politiek. Daarnaast zijn er inspirerende sprekers aanwezig op het gebied van ondernemerschap, innovatie en natuurlijk ontwikkelingssamenwerking.

De avond wordt afgesloten met de uitreiking van de jaarlijks terugkerende Professor Blommaert Prijs aan een student die zich belangeloos heeft ingezet voor de wereld. In het winnaars menu kun je zien wie de prijs vorig jaar in ontvangst heeft mogen nemen!

Meer informatie

Heb je nog vragen over Doing Things Differently? Neem dan contact op met voorzitter@dealfoundation.nl