Winnaars

Professor Blommaert Prijs
Aan het eind van het programma van “Doing Things Differently” wordt de Professor Blommaert Prijs uitgereikt aan een student die dat jaar belangeloos een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan het duurzaam verbeteren van de levensomstandigheden van zij die dat nodig hebben, in binnen- en/of buitenland. Prof. Dr. Tjeu Blommaert (1955 – 2016) was van 2006 tot 2013 voorzitter van de Raad van Toezicht van DEAL Foundation. Zijn inzet is cruciaal geweest in het welslagen van de stichting.

De prijs bestaat uit een oorkonde, boek van Professor Blommaert  en een leadership experience in het buitenland.

Winnaars Professor Blommaert Prijs

2017: sabrina Ravenstein

sab

Op dinsdag 27 juni 2017 vond de eerste editie van ons netwerkevent Doing Things Differently plaats, waarbij ook de eerste Professor Blommaert Prijs is uitgereikt. De eerste winnaar van de prijs is Sabrina Ravestein, omdat zij zich de afgelopen jaren ontzettend heeft ingezet voor het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen die dat het hardst nodig hebben, en ze daarbij de nodige anderen heeft aangestoken en geïnspireerd.

Sabrina is op 16 februari afgereisd naar India, als onderdeel van de Tjeu Blommaert Prijs, waar zij een opdracht heeft uitgevoerd over gender diversity en women empowerment. Ben je benieuwd hoe zij deze bijzondere reis heeft ervaren? Lees dan dit interview, na afloop van haar reis.

 

 

 

 

 

Doing Things Differently 2017

Marlijn Heijnen en Jaap Jonkers, namens het bestuur en de Raad van Toezicht van DEAL Foundation, spraken over innovatie in ontwikkelingssamenwerking. Stephan van den Broek, auteur van Management in Singularity, gaf een toespraak over de noodzaak van een nieuwe denkwijze in een non-lineaire wereld. Teun van de Keuken, oprichter van Tony’s Chocolonely, vertelde over de weg naar 100 procent slaafvrije chocolade. Aan het eind van het programma vond de introductie en uitreiking van de Professor Blommaert Prijs plaats. Het dankwoord werd gegeven door Lidwien Smeets.