Een mooie start van 2015!

dealfoundationkerst

Er is al een tijdje meer niets op deze blog gepost, dus daarom hebben we nu een iets uitgebreidere update. 2014 was een bewogen jaar voor de stichting, en we zijn zeer optimistisch over de manier waarop zij eruit is gekomen.

We hadden onze eerste grote inzamelingsactie met Lift To Uplift, een spannend initiatief waarover onder andere bericht werd in de Margriet en op Sleutelstad.FM.

Daarnaast heeft ons concept Organight een nominatie gehad voor de wedstrijd van het Van Bergen Fonds, en alhoewel het initiatief niet in de prijzen is gevallen, wilde de Diversity Officer van Universiteit Leiden toch kijken of het alsnog uitgevoerd kan worden zonder sponsoring van het fonds zelf.

Ook hebben we Henry Keizer, partijvoorzitter van de Tweede Kamer-fractie van de VVD, mogen verwelkomen in de Raad van Toezicht. We zien er naar uit met hem samen te werken.

Overige successen zijn doorlopend: onze website heeft nu een nieuwsbrief en betere donatiemogelijkheden. In 2015 zijn we van plan hierbij een Engelse taalmogelijkheid aan toe te voegen, alswel betere intergratie met social media.

Verder hebben we een aantal projecten die in de verkenningsfase zitten in Zambia en Maleisië.

Ook willen we het DEAL-congres weer terugbrengen, en organiseren we in de derde week van januari een trainingsdag waarbij onze alumni de vrijwilligers van DEAL vaardigheden in promo, acquisitie en projectmanagement zullen geven.

Nogmaals de beste wensen voor 2015, en DEAL gaat er weer een geweldig en productief jaar van maken!