Informatie over de Geuzenloop

Op 12 maart doet DEAL mee met de Geuzenloop. Deze hardloopestafette wordt georganiseerd door de studentenhardloopvereniging Currimus (http://currimus.nl/). DEAL zet projecten op in Maleisië om vrouwen een gelijke kans te bieden op de arbeidsmarkt.

Jij kan ons helpen door samen met ons de Geuzenloop te rennen. Wij betalen je inschrijving en verwachten van jou dat je bij vrienden en familie sponsoring vraagt voor de vrouwen in Maleisië. Alle beetjes helpen natuurlijk, maar de renner met het grootste sponsorbedrag krijgt van ons een heerlijke taart.

Tijdens de dag krijg je van ons lunch en te drinken. Na de estafette is er een diner en feestje.

Je kan kiezen tussen 2,9; 5,8; 7,2 of de 11km. In een ploeg van acht mensen loop je ieder een afstand, je kunt je ook met een kleinere ploeg  aanmelden of solo meedoen. De dag duurt van 12:00-18:00, de starttijden volgen nog. Het hele spektakel vindt plaats op het Universitair Sport Centrum, waar DEAL de hele dag met een kraampje zal staan.

Als je meer informatie wilt kan je kijken op www.currimus.nl/geuzenloop/ of neem contact op met Bas Rensen op extern@dealfoundation.nl. Aanmelden kan ook bij Bas.

We hopen dat je mee rent!