Maandagupdate: Alle begin is vlot

Dag allemaal,

Er is genoeg gebeurd deze week, ten eerste is de datum voor het feest in de Odessa vrijgegeven: 3 februari! Kom allemaal naar het eerste DEAL-feest dat geheel in après-ski thema zal plaatsvinden! Meer informatie op

https://www.facebook.com/events/504186466430308/

Verder heeft de PR/AC een format opgesteld om fondsaanvragen makkelijker te maken, niet alleen voor dit jaar maar ook op de lange termijn als alle huidige vrijwilligers andere dingen aan het doen zijn. De eerste aanvraag met het nieuwe format zal deze vrijdag opgesteld worden en wie weet brengt dat ons een stap dichterbij een nieuw project in Zambia! In december hebben we van de goede mensen van Mundo Crastino Meliori (http://www.mundocrastinomeliori.nl/) al €1000 binnengekregen die we meteen ingezet hebben.

Ook de projectgroepen zijn flink in beweging, maar daarover volgende week meer! In ander nieuws heeft het bestuur Utrecht opgeblazen na een hectisch uur in de escape room (http://www.escaping.nl/). Wat er van ons over is heeft een leuke avond gehad en is een beter team geworden:

IMG-20160117-WA0004