Maandagupdate: Geuzenloop en Maleisië

Dag allemaal! Afgelopen zaterdag heeft DEAL meegedaan aan de Geuzenloop om geld op te halen voor het nieuwe project in Maleisië. Anjulie en Geertje zijn as we speak op locatie aan het zoeken naar een geschikte partnerorganisatie. Ze hebben daar al een aantal groepen gesproken waarbij met veel enthousiasme wordt nagedacht over de vorm en inhoud van het project. Wij zijn in ieder geval enorm trots op onze avontuurlijke dames en gaan er van uit dat er een geweldig project uit komt.

De sponsorloop heeft zo veel geld in het laatje gebracht dat we nog niet klaar zijn met tellen. Vooralsnog staat de teller ruim boven de €500 waar we op hoopten, mede mogelijk gemaakt door Tom van Waas, die in totaal 175,35 heeft verzameld en daar 11 kilometer voor heeft gelopen binnen zijn streeftijd van 48 (!) minuten. Voor deze topprestatie krijgt hij van de organisatie een oversmakelijke taart aangeboden.

We houden jullie op de hoogte van het uiteindelijke bedrag. Ten slotte willen we iedereen bedanken die mee heeft gelopen en geld heeft gesponsord! Het was naast nuttig ook vreselijk gezellig.

rsz_img_5612