Maandagupdate: Geuzenloop

Binnenkort vertrekken Anjulie en Geertje namens DEAL en de commissie Maleisië naar Kuala Lumpur om ons nieuwe project op te zetten. Ze zijn in contact met mogelijke projectpartners en gaan op bezoek om samen tot een projectplan te komen en de doelgroep te gaan zoeken. Grote stappen dus!

Om het project te financieren doen de vrijwilligers van DEAL mee aan de Geuzenloop die op zaterdag 12 maart in Leiden plaatsvindt. De lopers gaan op zoek naar sponsoren in de hoop uiteindelijk €600 euro op te halen. Om dit doel te bereiken zijn we ook op zoek naar kanjers die de sponsorloop met ons mee willen doen. Ook als je niet met de stichting verbonden bent, maar het je wel leuk lijkt om een van de afstanden mee te lopen, willen we je van harte welkom heten. Iedereen die wil kan zich aanmelden via extern@dealfoundation.nl en ons de 12e met je sportiviteit steunen!

Je kunt het onderstaande formulier downloaden om je sponsoren mee te verzamelen. Je kunt solo meedoen of met een groep vrienden. De uiteindelijke teams bestaan uit 4 of 8 personen, dus ga op zoek!

formulier geuzenloop-page0001-1