Maandagupdate: Nieuw bestuurslid: Laura de Vries

Afgelopen week is Laura officieel aangesteld als aankomend bestuurslid en per 1 juni (morgen!) begint ze officieel: we hebben een nieuwe commissaris Promotie/Acquisitie! De functie verschilt een beetje van degene die Bas afgelopen jaar als assessor extern heeft vervuld: Laura wordt vooral eindverantwoordelijk voor de promotie en acquisitie, waarvoor ze leiding geeft aan de alom geliefde PR/AC-commissie. De andere aspecten van de assessorfunctie worden dit jaar verdeeld onder de andere bestuursleden. Laura is zeer ervaren met projecten en heeft goede ideeën om de stichting te promoten. Ik wens haar veel plezier in haar nieuwe functie en weet dat ik namens DEAL spreek als ik mijn volste vertrouwen in haar uitspreek!

In ander nieuws is Sabrina goede stappen aan het zetten in Zambia! Bij Buchi Panono Panono is de onderstaande foto gemaakt. Er wordt veel informatie uitgewisseld en er zijn zelfs geluiden voor een nieuw project!

Vanavond is er een open bestuursvergadering waarin de vrijwilligers van DEAL gaan praten over het inzetten van bonussen als stimulans in de projecten. We gaan er kritisch naar kijken en met elkaar bespreken wat het beste is.

 

Ten slotte rest het mij nog om afscheid te nemen van u, de trouwe lezer van de maandagupdate! Vandaag is de laatste dag van mijn bestuursperiode en dit is dus ook mijn laatste bericht aan jullie. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en kijk ernaar uit om na de zomer weer door te gaan in de commissie Tanzania. Tot snel!

Bas

 

 

IMG-20160528-WA0011

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *