Maandagupdate

Deze week ging de save-the-date voor de grootse “10 jaar DEAL”-dag er uit. Voor iedereen die het heeft gemist: zaterdag 3 september 2016 wordt een geweldige dag waarop we terugblikken op het afgelopen decennium. De precieze indeling van de dag wordt nog ontworpen, maar de datum kan je alvast in de agenda noteren.

De afdeling Acquisitie heeft een topweek gehad: Johan Blom heeft een fondsaanvraag gedaan aan stichting Paulien, zij hebben €1000,- beschikbaar gesteld voor Zambia! Ook de hardloopwedstrijd was een groot succes met bijna €800,- voor Maleisië. Als klap op de vuurpijl kwam afgelopen week het bericht dat het Rabofonds ons project in Zambia voor maar liefst €5000,- wil steunen! De mannen achter deze aanvraag waren Matthijs Brugman (net als de succesvolle aanvraag aan fonds Mundo Crastino Meliori in december) en onze voorzitter Tim de Jongh. Met deze enorme financiële steun kunnen we de komende tijd prachtige dingen opzetten, dus hierbij nogmaals: Hartelijk bedankt aan alle fondsen en betrokkenen!

Ook in Tanzania worden stappen gezet. Volgende week gaan de mensen van die commissie over skype in gesprek met VoAH (the Vanguards of African Heritage), onze potentiële partner in Morogoro, Tanzania. Zij gaan daarbij in op de precieze invulling van het projectplan. Alle verwachtingen zijn dat we snel kunnen beginnen!

Een fantastische week dus voor DEAL!