Malaysian Temptation een weergaloos succes!

We zitten nog steeds na te genieten. Wat een feest was het, mensen! Het is tot 4 uur ‘s nachts doorgegaan, en dat heeft als resultaat dat we 927 euro hebben verzameld om samen met de Shining Star Foundation de jongeren in Kuala Lumpur een kans te geven op een beter bestaan. De avond had natuurlijk niet plaats kunnen vinden zonder de inzet van een hoop personen, die we graag even in het zonnetje willen zetten!

Het jamgroepje heeft een enorme variatie aan nummers laten horen in vele combinaties, en ging weergaloos van de ene stijl naar de andere. We willen graag alle mensen die een muzikale bijdrage hebben geleverd hieraan hartelijk danken.

Ook de band End of Arkham heeft een prachtige acoustische set neergezet. Dank voor het optreden, en als jullie niet genoeg van ze kunnen krijgen dan kun je hun werk hier vinden: https://soundcloud.com/end-of-arkham

Tevens een bedankje aan restaurant Nieuw-China aan de Breestraat, die de happen die op de avond verkocht werden deels gesponsord heeft. Ook hartelijk dank aan het barpersoneel van de Odessa, die de hele avond hard gewerkt hebben.

En tot slot natuurlijk alle vrijwilligers van DEAL die de avond in goede banen geleid hebben, en in het bijzonder de Promocommissie voor het opzetten van het feest zelf. En natuurlijk ook iedereen die het feest bezocht heeft en dus een bijdrage heeft geleverd aan de opbrengst van de avond!

Hou de website in de gaten om te zien hoe het project verder verloopt!