Partnerprogramma Bol.com+Vacature projectgroep MOVE

Onze site is opnieuw ingedeeld, en we hebben nu Steun Ons en Vacatures in de bovenbalk staan.
Het eerste kopje bevat een verscheidenheid aan manieren waarop onze stichting ondersteunt kan worden, met als nieuwste toevoeging het feit dat we nu een partnerprogramma hebben met Bol.com. Uitleg hierover vindt u op de pagina zelf, en het is een goede manier om geheel gratis bij te dragen aan de financiën van Stichting DEAL. U kunt ook simpelweg op de link naar Bol.com op de hoofdpagina klikken.

Daarnaast hebben we onder het kopje Vacatures alle posities staan waarvoor we vrijwilligers zoeken. Op dit moment zijn er veel vrijwilligers nodig voor projectgroep MOVE:

Ben jij sociaal, ondernemend en wil je graag een steentje bijdragen aan de maatschappij? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stichting DEAL biedt jou in samenwerking met Stichting Move de kans om een kijkje te nemen in de leefwereld van basisschoolkinderen in Leiderdorp. Als student krijg je de mogelijkheid om samen met medespelers projectmatig aan de slag te gaan en leider te worden van een project in hun wijk. Gemiddeld ben je 1 à 2 uur per week bezig met het project, en dit gedurende de hele projectduur van 4 tot 6 maanden. Natuurlijk zijn de kinderen ook heel nieuwsgierig naar jullie leven. Samen met de kinderen steek je je handen uit de mouwen om een geweldig project neer te zetten, de mogelijkheden zijn eindeloos!
Het project wordt professioneel begeleid door Stichting Move en de DEAL Foundation. De ondersteuning bestaat onder andere uit een commissietraining en supervisie gedurende de uitvoering.
DEAL Foundation is op zoek naar 6 enthousiaste kandidaten die samen een commissie willen vormen om een project te realiseren en wellicht daarna op een andere manier iets willen betekenen voor DEAL.

Ben je geïnteresseerd en ben jij de perfecte kandidaat voor de MOVE-projectgroep? Stuur dan een mail naar secretaris@dealfoundation.nl met een korte motivatie. Je kunt je aanmelden t/m 25 februari 2015.