Veel succes Maura!

Onze Projectcoördinator, Maura van den Kommer, maakt zich klaar om naar het verre Sri Lanka af te reizen om daar export onder lokale vissers te onderzoeken. We moeten daarom tot ieders spijt vertellen dat Maura haar bestuursfunctie moet overgeven. We gaan haar vrolijke toevoegingen aan de bestuursvergaderingen en haar waardevolle begeleiding van de verschillende projectgroepen enorm missen en kijken uit naar het moment dat ze weer terugkomt om over haar avonturen te vertellen.

Maura’s meest waardevolle toevoeging aan de stichting is natuurlijk het opzetten van de spaargroep in Zambia, waar zij in mei 2015 een tijd heeft doorgebracht. In samenwerking met Garret Jahnke, de voorzitter van DEAL Zambia, legde zij de basis voor het table banking programma waar onze visie voor 2015/16 op is gebaseerd. Met groot succes zijn in Kitwe, Zambia vrouwen ondersteund om hun eigen bedrijf op te kunnen richten.

Wij wensen haar alle succes en plezier in Sri Lanka en houden natuurlijk contact!

Verder kunnen we met trots mededelen dat Sabrina Ravestein de functie van projectcoördinator van Maura overneemt. Sabrina is bijzonder gedreven en kan de ervaring die zij met haar vrijwilligerswerk in Ecuador heeft opgedaan toepassen op de nieuwe projecten van DEAL, zoals de nieuwe projectgroep Nederland.

Namens alle vrijwilligers van DEAL heten wij Sabrina welkom in de stichting!