Vrijwilligers

Projectgroep Zambia

Imke Kruizinga (projectleider)

Hi, Ik ben Imke en ik ben bezig met mijn master Political Economy aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben nu al 2 jaar actief als projectleider Zambia. Ik vind het ontzettend leuk om betrokken te zijn bij DEAL. Je krijgt de kans om bij te dragen aan een project dat jonge vrouwen economisch zelfstandigheid geeft. Je ziet hoe je met weinig geld heel veel kan veranderen.. Daarnaast bouw je als projectleider je een band op met de partnerorganisatie en hoor je direct hoe het gaat met de spaargroep. DEAL geeft mij een unieke mogelijkheid om ervaring op te doen als student in een NGO.

Lois (projectlid penningmeester)

Hoi! Ik ben Loïs en ik ben penningmeester van projectgroep Zambia. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn bachelor International Relations & Organizations aan de Universiteit Leiden. In de toekomst wil ik graag verder gaan met Development Studies en hiermee werken aan ontwikkelingsprojecten die zich focussen op sociale (on)gelijkheid (gender, onderwijs, gezondheid, etc.). Toen ik de vacature van DEAL tegenkwam was ik gelijk geïnspireerd omdat het doel van de organisatie perfect aansluit bij mijn ambities en idealen. Ik ben erg enthousiast om mee te mogen werken aan dit project en hoop zo mijn steentje bij te kunnen dragen aan de onafhankelijkheid van de vrouwen in Zambia!

Milly Monster (projectlid promo)

Hi! ik ben Milly en ik doe nu de master Social Influence of Psychology aan de UvA! Hiervoor heb ik Psychologie in Leiden gestudeerd! Nu bijna 2 jaar geleden, voelde ik me gelijk aangesproken toen ik een vacature zag staan voor DEAL. Dit komt omdat ik het belangrijk vind om op een realistische wijze te werken aan een betere wereld. Ik vind het een mooi concept om vrouwen door middel van ondernemerschap uit armoede te helpen. Deze vrouwen zullen op hun beurt ook weer de vrouwen in hun omgeving inspireren!

Anna-Sophie (projectlid aquisitie)

Hi! Ik ben Anne-Sophie 24 jaar en doe de bachelor Geschiedenis in Leiden en ben op dit moment bezig met de premaster Environmental and Resource management aan de VU. Door de combinatie van vakken over verduurzaming en geopolitieke verhoudingen ben ik veel te weten gekomen over hoe wij armoede kunnen bestrijden zonder dat dit ten koste gaat van onze prachtige planeet. Toen een vriendinnetje mij vertelde over de DEAL foundation wist ik direct dat dit wat voor mij zou zijn. Ik hoop mijn met de kennis opgedaan in mijn studie vrouwen in Zambia te kunnen helpen bij het table banking project en uiteraard zelf geïnspireerd te worden door hun verhalen over het ondernemerschap!

Jessie Hillenaar (projectlid acquisitie)

Hoi! Ik ben Jessie Hillenaar en ik vervul de rol van acquisitie binnen de projectgroep Zambia. Momenteel doe ik de geschiedenis master Cities, Migration & Global Interdependence omdat ik het interessant hoe verschillende groepen met elkaar samenleven en de sociale en economische vraagstukken die daarbij komen kijken. Ik zet me in voor DEAL omdat het meehelpt aan een betere wereld en het vrouwen in een mindere positie dan ik de kans geeft om financieel onafhankelijk te worden door middel van ondernemerschap

Hoii, ik ben Merlijn Eversdijk. Ik zit momenteel in mijn pre-master African studies. Ik heb hiervoor mijn bachelor International Business in Groningen gehaald. Ik ben dus nieuw in Leiden en vind het daarom extra leuk om deze groep te versterken. Ik heb altijd al een passie gehad voor ontwikkelingshulp en vandaar ook mijn master. Dit is ook de doorgevende factor geweest bij het aanmelden voor Deal. Ik mag dit jaar de functie projectleider gaan bekleden en heb hier al onwijs veel zin in. Ik hoop dat we Cambodja een stukje mooier kunnen gaan maken en dat met een erg leuk team.

Hi! Mijn naam is Maxmarijn en ik ben sinds september 2023 de acquisitiemanager binnen de projectgroep Cambodja. Ik studeer Economics and Business Economics aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Toen ik over DEAL hoorde, was ik meteen geïnteresseerd en raakte ik dan ook gelijk enthousiast om mezelf hiervoor in te zetten. Het idee dat ik iets kan bijdragen om de levensomstandigheden van de lokale bevolking te verbeteren en vrouwen hun financiële positie kan versterken, betekent veel voor me. Daarnaast is het brainstormen en actie ondernemen met een leuke groep medestudenten natuurlijk ook ontzettend gezellig!

Hoi! Ik ben Nefeli en sinds januari 2024 ben ik actief bij de projectgroep Cambodja. Ik heb net mijn bachelor Politicologie afgerond en in september start ik met mijn master. Wat mij aanspreekt aan DEAL is dat ik zo mijn steentje kan bijdragen aan een betere economische positie voor vrouwen en tegelijkertijd de kans krijg om een kijkje in de keuken van een NGO te krijgen. Verder vind ik het heel leuk om met andere enthousiaste studenten samen te werken.

Hi, mijn naam is Maximiliaan Willemsen, 23 jaar oud en op dit moment bezig met de master International Technology Law aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.  Sinds september 2023 heb ik de rol van penningmeester binnen projectgroep Cambodja op mij genomen en zal ik mij dus ook bezig houden met de geldstromen binnen deze projectgroep. Ik kijk er naar uit om mijzelf, gezamenlijk met mijn mede projectleden, in te zetten voor betere kansen voor mensen in land waarin armoede nog altijd de boventoon voert.

Projectgroep Bolivia

My name is Lucila and I am from Argentina. I graduated from BSc International Relations and Organisations in Leiden University. As part of DEAL I am Treasurer of the Bolivia Project and I look forward to work together with my team and AYNI foundation to build a great 2024 project!

My name is Maria and I am 21 years old. I studied International Studies and I am currently doing a premasters in European Law at Leiden University. I joined DEAL as part of the Bolivia project and I am responsible for communications, which includes managing social media communication and keeping notes of the meetings. Thank you for your support!

My name is Juan and I am 23 years old. I study International Relations and Diplomacy in Leiden University. I joined DEAL as part of the Bolivia project and will be working as the Acquisitions lead for the team. Thank you for your support to the foundation!

My name is Rodrigo, I am 21 years old and come from México. I am in my last year of the BSc International Relations and Organisations at Leiden University, and am the leader of the Bolivia project. I have been interested in development for some time now, so it is great to have an opportunity to contribute to a foundation like this! I am looking forward to working with our team for this project cycle.

Eventcommissie

Hallo, mijn naam is Solen! Ik studeer Bestuurskunde aan Universiteit Leiden. Sinds kort doe ik ook de Logistiek en Acquisitie voor de Eventcommissie van DEAL-Foundation. Samen met mijn commissiegenoten lijkt het mij ontzettend leuk om Deal vooruit te brengen door middel van een mooi evenement!

Hi, ik ben Sara! Ik studeer Rechtsgeleerdheid en zit nu in mijn tweede jaar. Daarnaast ben ik nu penningmeester geworden van de Eventcommissie. Wij gaan er dit jaar met deze commissie voor zorgen dat wij geld ophalen voor de DEAL-Foundation door een evenement te organiseren!

Hi, ik ben Jasmijn en ik doe de communicatie en de promotie binnen de Eventcommissie van de DEAL-Foundation.

Wat ik zo leuk vind aan DEAL is dat ik op een positieve en duurzame manier impact kan maken en tegelijkertijd ook veel kan leren. Naast deze commissie ben ik met veel plezier bezig met de master Latijns-Amerikastudies.