Bestuur 2023-2024

Voorzitter

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-02 om 20.09.24_44bbd2fe

Donate Gjaltema

Hee! Mijn naam is Donate en momenteel ben ik de voorzitter van de DEAL Foundation. Samen met 6 enthousiaste bestuursleden en een gedreven team van vrijwilligers hopen wij door het stimuleren van ondernemerschap armoede te verlichten in Bolivia, Cambodja en Zambia. Wat ik zo gaaf vind aan DEAL is dat we op een duurzame manier impact maken. Deelnemers van de projecten krijgen echt de kans om zich te ontplooien en ontwikkelen waardoor ze ook na het project zelfstandig door kunnen met het ondernemerschap. Naast mijn werkzaamheden bij DEAL volg ik de master Economics & Governance. 

U kunt Donate bereiken via voorzitter@dealfoundation.nl

Secretaris

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-02 om 20.08.06_e339896f

Anna Gravendeel

Hoi! Ik ben Anna Gravendeel en ik ben sinds september 2022 de secretaris van DEAL Foundation. Mijn taak is om tijdens de vergaderingen te notulen, de agenda op te stellen, het contact met Plexus en Alumni te onderhouden en ik maak de nieuwsbrief. Naast deze bestuursfunctie doe ik momenteel de Master Management van de Publieke Sector in Den Haag. Het afgelopen jaar vond ik heel leerzaam en natuurlijk gezellig bij DEAL en ik ga dan ook met plezier nog een half jaartje door!

U kunt Anna bereiken op secretaris@dealfoundation.nl

Penningmeester

Eveline Paijens

Hee! Mijn naam is Eveline, 23 jaar, en momenteel rond ik mijn bachelor International Relations and Organizations af. Dit jaar vervul ik de functie van penningmeester. Als penningmeester houd ik mij voornamelijk bezig met de financiële gezondheid van Deal. Daarvoor maak ik o.a. een financieel overzicht zodat onze hulp op de goede plek terecht komt. Hiermee hoop ik een impact te maken op de structurele armoede in ontwikkelingslanden. Ik kijk er erg naar uit om mij dit jaar in te zetten voor onze projecten.

U kunt Eveline bereiken via penningmeester@dealfoundation.nl

Projectcoördinator

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-02 om 20.08.26_4d3c8e69

Irthe Schoute

Hoi! Ik ben Irthe Schoute, 24 jaar oud en momenteel bezig met mijn Master in Environment & Resource Management aan de VU. Als Project-Coördinator bij DEAL Foundation, zorg ik ervoor dat onze projectteams goed in de flow blijven en mooie dingen bereiken. Het komende jaar gaan we samen met de projectteams de impact van spaargroepen meten om duurzame ontwikkeling begrijpelijker te maken.
Als bestuurslid ontdek ik verschillende aspecten van duurzame ontwikkeling en de wereld van non-profitorganisaties, wat me goed voorbereidt om mijn toekomstige carrièrepad verder te bewandelen!

U kunt Irthe bereiken via projectcoordinator@dealfoundation.nl

Assessor Intern

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-02 om 20.09.09_3c879dfc

Susanne Visschedijk

Hi! Mijn naam is Susanne, 23 jaar en ben momenteel bezig met de master Social and Organisational Psychology. Het komende jaar zal ik de functie van Assessor Intern vervullen bij DEAL. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het voeren van sollicitatie- en evaluatiegesprekken met vrijwilligers, tevens de rol van vertrouwenspersoon op me neem, en niet te vergeten, dat ik betrokken ben bij het organiseren van leuke activiteiten. Ik kijk ernaar uit om het komende jaar samen met mijn medebestuursleden en alle vrijwilligers een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan DEAL, met als doel het ondernemerschap in ontwikkelingslanden een boost te geven!

U kunt Susanne bereiken via intern@dealfoundation.nl

Lid Acquisitie

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-02 om 20.09.24_9c98ce36

Joep van der Kruik 

Hi, ik ben Joep van der Kruijk! Ik ben 19 jaar oud en studeer Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden. Als Assessor Acquisitie bij DEAL ben ik verantwoordelijk voor de financiering voor de projecten. Dit doe ik voornamelijk door fondsenwerving, bedrijfssponsoring, collecteren en overige inzamelingsacties. Mocht je meer willen weten vertel ik graag over mijn plannen en uitvoering voor de acquisitie van DEAL!

U kunt Joep bereiken via extern@dealfoundation.nl