Bestuur 2022-2023

Voorzitter

Donate

Donate Gjaltema

Hoi! Ik ben Donate en sinds januari 2023 ben ik de voorzitter van de DEAL Foundation. Samen met het onwijs enthousiaste bestuur en de gedreven vrijwilligers hopen wij door middel van onze projecten armoede in Bolivia, Cambodja en Zambia te verlichten. Wat ik zo leuk vind aan DEAL is dat we impact maken door middel van projecten en hiermee vrouwen de kans geven om zich te ontplooien en te ontwikkelen, waardoor ze ook na het project zelfstandig door kunnen met het ondernemingsschap. Naast mijn werkzaamheden bij DEAL ben ik momenteel werkstudent en volg ik de minor bedrijfswetenschappen. In september begin ik met de master Economics & Governance.

U kunt Donate bereiken via voorzitter@dealfoundation.nl

Secretaris

Anna

Anna Gravendeel

Hoi! Mijn naam is Anna Gravendeel en ik ben sinds september de secretaris van DEAL Foundation. Dit betekent dat ik notuleer tijdens vergaderingen, verantwoordelijk ben voor het opstellen en bijwerken van de agenda en het contact onderhoud met bijvoorbeeld onze alumni en Plexus. Naast deze functie ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Bestuurskunde. Verschillende maatschappelijke vraagstukken komen allemaal in de praktijk samen in het bestuurswerk dat wij leveren. Ik kijk er dan ook naar uit me dit jaar in te zetten voor deze mooie projecten samen met dit gezellige bestuur.

U kunt Anna bereiken op secretaris@dealfoundation.nl

Projectcoördinator

Foto Irthe

Irthe Schoute

Ik ben Irthe Schoute, 24 jaar oud en momenteel bezig met mijn laatste jaar van de Bacheloropleiding Urban Studies met een specialisatie in duurzame ontwikkeling. Als projectcoördinator bij DEAL foundation is mijn verantwoordelijkheid om te zorgen dat onze verschillende projectgroepen goed functioneren en presteren. Een van mijn persoonlijke doelen binnen deze functie is het versterken van onze relaties met partnerorganisaties, omdat ik geloof dat samenwerking en sterke relaties essentieel zijn voor effectieve en duurzame verandering. Op de lange termijn ambieer ik een leidinggevende functie bij een grote NGO, omdat ik een passie heb voor duurzaamheid en mijn bijdrage wil leveren aan positieve verandering in de wereld. Een bestuursjaar bij DEAL is daarvan een prachtig begin.

U kunt Irthe bereiken via projectcoordinator@dealfoundation.nl

Penningmeester

Eveline Paijens

Hee! Mijn naam is Eveline Paijens en momenteel zit ik in mijn eindfase van de bachelor International Relations and Organizations en volg ik de minor European Union Studies. Dit jaar vervul ik de functie van penningmeester. Als penningmeester houd ik mij voornamelijk bezig met de financiële gezondheid van Deal. Daarvoor maak ik een financieel overzicht zodat onze hulp op de goede plek terecht komt. Hiermee hoop ik een impact te maken op de structurele armoede in ontwikkelingslanden. Ik kijk er erg naar uit om mij dit jaar in te zetten voor onze projecten.

U kunt Eveline bereiken via penningmeester@dealfoundation.nl

Assessor Intern

Nicola

Nicola Braam

Hoi! Mijn naam is Nicola en ik ben aankomend jaar Assessor Intern bij DEAL. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de sollicitatie- en evaluatiegesprekken met vrijwilligers, de rol van vertrouwenspersoon vervul en hiernaast ook af en toe een leuke activiteit plan om iedereen bij elkaar te brengen. Ik zit op het moment in mijn derde jaar van de Bachelor Geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Wat ik zo leuk vind aan DEAL is dat de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van vrouwen vooropstaat. Ik kijk ernaar uit om me dit jaar hiervoor in te zetten!

U kunt Nicola bereiken via intern@dealfoundation.nl

Assessor Extern

Lytse

Lytse Visser

Hoi! Ik ben Lytse en ik ben assessor extern bij DEAL. Als assessor extern zorg ik ervoor dat onze instagram en linkedin goed worden onderhouden. Ook houd ik de website up-to-date. Mijn doel is om DEAL bekend te maken onder zo veel mogelijk mensen en de passie voor vrijwilligerswerk bij mijn medestudenten aan te wakkeren. Naast mijn functie als assessor extern zit ik in mijn laatste jaar van de internationale bachelor psychologie aan de Universiteit Leiden. Ik kijk er heel erg naar uit om me dit jaar in te zetten voor DEAL en nieuwe mensen te introduceren aan onze projecten!

U kunt Lytse bereiken via extern@dealfoundation.nl