Eventcommissie

De Eventcommissie van DEAL-Foundation vervult een essentiële rol binnen onze organisatie, die zich richt op armoedebestrijding via microfinanciering en tablebanking in Zambia, Cambodja en Bolivia. Als door studenten gerunde organisatie, is het onze missie om duurzame economische kansen te creëren voor mensen in ontwikkelingslanden.

De Eventcommissie is belast met het bedenken en organiseren van grootschalige evenementen om financiële middelen te verwerven ter ondersteuning van onze projecten. Het doel van het evenement is de gemeenschap te betrekken en bewustwording te creëren over onze inspanningen.

Er is een sterke betrokkenheid en enthousiasme binnen de Eventcommissie. Samen dragen zij bij aan het verbeteren van levens en het stimuleren van ondernemerschap in onze doelgebieden.  De 3 toppers zullen zichzelf hier voorstellen.

 

 

Hallo mijn naam is Solen! Ik studeer Bestuurskunde aan Universiteit Leiden. Sinds kort doe ik ook de Logistiek en Acquisitie voor de Eventcommissie van DEAL-Foundation. Samen met mijn commissiegenoten lijkt het mij ontzettend leuk om Deal vooruit te brengen door middel van een mooi evenement!

 

 

Hi, ik ben Jasmijn en ik doe de communicatie en de promotie binnen de Eventcommissie van de DEAL-Foundation.

Wat ik zo leuk vind aan DEAL is dat ik op een positieve en duurzame manier impact kan maken en tegelijkertijd ook veel kan leren. Naast deze commissie ben ik met veel plezier bezig met de master Latijns-Amerikastudies.

 

 

Hi, ik ben Sara! Ik studeer Rechtsgeleerdheid en zit nu in mijn tweede jaar. Daarnaast ben ik nu penningmeester geworden van de Eventcommissie. Wij gaan er dit jaar met deze commissie voor zorgen dat wij geld ophalen voor de DEAL-Foundation door een evenement te organiseren!

Enthousiast geworden over de Eventcommissie en DEAL bekijk ook onze instagram. 

Eventcommissie bereiken? Stuur ze een mailtje